Pink Mamba

Jučer sam kupila Pink Mambu, što sigurno niste zaključili i sami iz naslova. 🙂

 

IMG_20160305_160427

 

 

E-dimilica, prodajno mjesto Kaufland Branimirova u Zagrebu. Šta reći, a da ja ne ispadnem kučka? :/

Dakle, dolazim na pult i čekam curu prodavačicu… dolazi ona brzo, međutim spopalo ju pospremanje mobitela, nekakvih stvarčica ispod pulta i baš nikako ne može nego leđima okrenutim od mene koja čekam.

To je sigurno bila trgovačka strategija da si ja pogledam u vitrini proizvode koji bi mi mogli upasti u oko? Ok, okrenula se… ja bi neki novi okus, očito je da  postajem sucker za okuse i sad bi nešto slatko. Pitam ju kakva je naranđa i da li je možda slatkasta ili ima kiselkasti ton. Ljutito mi kaže da ne zna, jer nije to probala. Dobro, sorry mislim si, možda si čula od nekoga tko je probao kod tebe, no nebitno sad.

Motiviram ju nekako i konačno se izborim da progovori malo manje nabrijanim tonovima i da me ponudi da si probam Liquideo okuse na moj zahtjev. Odaberem si Abricot pie da što prije nestanem da ju ne naljutim još više. Skužim da je rok upotrebe pri kraju i odlučno kažem da ću Pink mambu, ipak. Kupim to konačno i sretna kao da mi je poklonila tih 10ml tekućine, a ne kao da sam joj platila 69 kn, odlazim. Jedva sam čekala da dođem doma i probam ju bez straha od ljubazne prodavačice.

Nije slatkasto u smislu da ti ostavlja u ustima okus slatkoga. Fina je, po deklaraciji proizvođača je to okus maline i anisa.

 

Malina se super osjeti, ne u smislu slatkoga kao što bi na prvu bilo očekivano jer je tako u svim slatkišima sa aromom maline, nego u smislu okusa. Jako malo slatkoga na jeziku.

Anis je to što Pink mambu podiže i daje joj profinjeni okus.

 

Sve u svemu svježe i ugodno, ali ja se ne mogu rješiti okusa nekog sirupa protiv kašlja iz djetinjstva i ova malina me strašno podsjeća na to, tako da mi nije tekućina za cijeli dan. Za promjenu je odlična, a ja bi ju birala za trenutke uz neko dobro bijelo vino, ako već mora biti uz nešto. Ako nema vina, sigurna sam da će se dobro slagati uz knjigu i lijeno nedjeljno popodne, a možda i gledanje nekog laganog filma u paru… 🙂

Sve u svemu, ne djeluje mi kao propala investicija, ali mi je žao što moram zamjeriti i cijenu od 69kn a znam da ju možete nabaviti na više mjesta za 45kn.

Šteta zbog vape shopa, žao mi je što nemam lijepu riječ ni za osoblje ni za cijene. Najviše od svega mi je žao što nema potrebe da se potencijalni budući korisnici e cigareta odbijaju zbog ovakvih faktora, ali se isto tako iskreno nadam da će ih barem nekolicina pročitati na vrijeme moje članke koje zbog toga i pišem od prvog dana e pušenja.

 

 

Email this to someoneShare on FacebookPin on Pinterest

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *