Ovo je moja nova e cigareta

Znam da sam najavila da ću uskoro posjetiti onaj super vape store, ali ipak je to bilo prije nego “uskoro”. Zato vam već danas mogu javiti da je novi paketić doma i da sam oduševljena. Ako se išta promjeni, slijedi update. Napominjem da su svi dojmovi čisto osobno iskustvo i da nemam nikakve koristi od toga što ću podijeliti s vama svoje iskustvo. Možda jednog dana i realiziram neke popuste, ali o tome ćete svakako biti obaviješteni i uključeni u to. 😉

 

IMG_20160307_161235

 

Eleaf  ijust Start Plus paketić je start kit koji sadrži e cigaretu, atomizer, punjač, dodatni grijač i prsten za kontrolu prolaska zraka.

 

 

IMG_20160307_161335

 

S obzirom na to da sam dizajner po struci i prije svega vizualni tip, mene je privukao dizajn ove e cigarete.

Odlučila sam se za kupovinu one koja je bijele boje, a birati možete još između između crne, crvene, roza zlatne, srebrne i pink boje.

 

eleafcolours

 

Ne možete pogriješiti pri odabiru boje, jer će uređaj odlično izgledati bez obzira koju boju odabrali. Kod toga možete mirno odlučiti isključivo prema svom raspoloženju za određenu boju.

 

Baterija je 72.5 x 19.0mm, a atomizer 52.4mm x 19.0mm, tako da sve skupa savršeno pristaje ženskoj ruci.

Ostali parametri su;

GS Air 2 Isparivač

Dimenzije: 52.4mm x 19.0mm
Kapacitet: 2.5ml
Materijal: Pyrex Glass + Stainless Steel
Otpor: 0.75ohm
Snaga: 8 – 25W

iJust Start Plus Baterija

Dimenzije: 72.5 x 19.0mm
Kapacitet: 1600mAh
Prihvat: 510 s oprugom

Nisam plaćena za ovo, ali slijedi pohvala dućanu i osoblju, pa koga ne zanima može preskočiti ovaj dio. Sorry svi, moram ih pohvaliti, jer mi se ne događa često ovakvo ugodno iskustvo kupovine.

 

Ukoliko vam ovaj tehnički dio još uvijek nije jasan, možete se s povjerenjem opustiti i prepustiti pitanjima koje imate kad stignete u store. Osoblje je prijateljski raspoloženo, profesionalno i nenametljivo. Uglavnom ste kod mene (nažalost) čitali o prosječnim ili lošim iskustvima koje sam imala na mjestima gdje sam kupovala pa već vjerojatno znate da me nije lako oduševiti, no atmosfera u ovom dućanu je spontano ugodna. Dobijete informacije koje trebate ako se čini da vam trebaju informacije, ali s druge strane imate mir i prostor za odlučiti, razmisliti i isprobati ono što vas zanima.

Osoblje je prije svega korektno i imam osjećaj da vam nisu u stanju prodati samo da prodaju što skuplji proizvod. Ukoliko određeni uređaj nije za početnika, bez obzira da li ste spremni ostaviti pola plaće na proizvod, oni će vam sugerirati da to možda i nije optimalno rješenje za vas. Upravo zbog toga i zbog njihove educiranosti o svakom proizvodu kojeg prodaju sam vam rekla da se možete opustiti čak i ako ne razumijete veći dio pročitanog u specifikaciji gore navedenog proizvoda. Naravno, možete se pouzdati i u moje dojave, ali imajte na umu da svi imamo različite potrebe, pa je moguće da je meni nešto dovoljno a vama nije, jer npr. imamo različite percepcije ukusa i okusa.  🙂

 

IMG_20160307_161430

 

Ovo gore je sastavljena e cigareta, spremna za dodavanje e tekućine.

Da ne bi već u početku imali loše iskustvo, pazite da svakako kapnete kap-dvije u pamuk na grijaču. Tako ćete si osigurati ugodan ostatak upotrebe, a ne  okus po zagorenom pamuku. Da, kao što sam to ja napravila, jer sam Speedy Gonzales i nisam pričekala da mi pamuk lijepo upije tekućinu. Uglavnom vjerujte mi na riječ i napravite to, jer NE želite znati kakav je okus zagorenog pamuka u ustima.

Kad namočite lijepo i polako pamuk, tankajte si atomizer. Nije nužno, ali sad se lijepo otuširajte jedno desetak minuta, tako da to sve lijepo grijač malo upozna i upije, a onda shooooosh spremni ste za uživanje! Zapravo, trebate još stisnuti 5 puta na gumbić za paljenje. E, sad ste stvarno spremni. 🙂

 

IMG_20160307_163121

 

Ne, ja vam nisam pokazala fotku da pogodite koja je tekućina unutra, nego da vidite da sam čak i ja uspjela pričekati kad sam natočila tekućinu. Ali nisam se tuširala, nego radila ove fotke. 🙂 Tank vam je 2.5 ml i tu vam ne jamčim  da će te biti sigurni cijeli dan, ali na sreću postoje u ponudi i veći atomizeri pa se to lako riješi kad znate da li vam je ovo ok ili nije. Meni se sviđa to što se lagano puni, a i simpatičan je sam po sebi. 🙂

Shooooooooosh vam može trajati maksimalno 15 sekundi, nakon čega se baterija gasi na kratko, ali čisto sumnjam da ste u ovim početničkim danima na takvim kapacitetima da vam 15 sekundi može biti premalo, pa nema razloga za razmišljanje.

 

Ostatak će te morati doživjeti jer vam užitak ne mogu fotkati, ali mogu vam reći da je ovo početnički kit koji bez obzira na ovaj početnički predznak daje dosta jačine i tople pare sa intenzivnim doživljajem okusa koji ste si odabrali.

Ako prelazite sa primjerice T3D atomizera, poput mene, onda ćete sigurno osjetiti upravo to što sam spomenula u vezi doživljaja okusa. Jedna subjektivna opaska bi bila i to da sa ovom e cigaretom imam osjećaj da mi je dovoljno okusa, što se do sada nije događalo. Nije da mi je falila klasična cigareta, ali nisam došla do stupnja kad odložim e cigaretu nesvjesno, kao što to radimo sa običnim cigaretama. Do sada sam morala razmišljati o tome da li ju treba odložiti. Vjerujem da je to zbog slabijih okusa koji su se osjetili na “staroj” e cigareti.

 

 

Email this to someoneShare on FacebookPin on Pinterest

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *