Kako je moja nova e cigareta postala sranje

Kao što naslov kaže-sranje. Prestanem pušiti i hvalim se danima kak između neprocjenjive činjenice da sam na dobitku zbog zdravlja štedim i novce, a na kraju ispadne da sam istovarila više nego da pušim. I to skupe cigarete.

Ako se još uvijek sjećate, pisala sam vam o eleaf e cigareti. Onoj lijepoj bijeloj, svemirskoj. E, pa to je sranje. Dobra je za pariti dok je nova. Dva-tri tjedna…a onda počinje avantura na koju sam bila upozorena, a to je napor sa mijenjanjem grijača.

Nije bad kupiti grijač. Napor je u tome kaj ove lijepe bijele troše grijač kao što izgledaju-svemirski. Par dana i ajbok smrdi i trebaš novi. Ne drži ni tjedan dana. Pomirite se s tim ako imate istu elektronsku cigaretu sada ili zauvijek šutite.

Sve e cigarete ponekad procure, ali ova je čudo koja nikad, baš nikad nije izdržala do idućeg punjenja. Slinava je nakon par sati. Znoji se kao klinac kad ukrade čokoladu i ulove ga u krađi.  Iduća činjenica s kojom se treba pomiriti kad je u pitanju taj super model.

 

 

IMG_20160317_163137

 

Riječi divan model shvatite kao teški sarkazam i ironiju. Kad ih je tip koji radi u MTM store izgovorio ja sam ih shvatila kao preporuku, a tek sad shvaćam da je to (valjda) bio sarkazam, jer ako nije ni to onda je zajeb. Namjerni. I zato mi je to sve šit, iako priči nije kraj… stay tuned ima jooooš! 🙂

Dakle, taman kad sam se pomirila sa tom (sjebanom) činjenicom, dogodilo se vrhunsko sranje. Svemirsko. Kaj je najbolje od svega-dogodilo se samo od sebe. Naravno, u MTM store su zaključili da lažem bez srama i da je nemoguće da se dogodilo samo od sebe. Naravno da me sad i sram toga koliki sam sucker na pristojne trgovce, ali uz velike napore odustajem od editiranja posta u kojem hvalim te iste trgovce koji su mi za 220kn prodali sranje. Ako ste kojim slučajem i vi pročitali moje pohvale, pa kupili isto sranje, onda vam šaljem veliku ispriku. Dobrodošli u klub, ponavljajte za mnom; “svaka škola se plaća”, dobro da nije i više od 220kn. 😀

Sad malo uznemirujuća fotka, pa idemo dalje…

 

razbijeni-tank

 

Dakle, kao što se vidi na fotki, ne smijete skakati po tanku i ne smijete igrati odbojku. Ako to ne radite tank će vam trajati vječno, a ako skačete u klizaljkama po njemu, dogoditi će vam se isto što i meni. U bilo kojem drugom slučaju ovo sa fotke je nemoguće. Pitajte gospodu eksperte iz MTM store (ako meni ne vjerujete).

Zapravo, sve gore navedeno je sumnjivo i nije se dogodilo, a čak i da je istina ono sa curenjem tekućine, onda je to potpuno normalno i moj problem, jer oni ni za to nisu čuli.

Nisu čuli ni za to da tank pukne, ali za to znaju da je nemoguće. I tako to… ne vjerujte slatkorječivim trgovcima i ekspertima, a ja više neću ići u dućane u kojem me rade budalom.

Za kraj bi samo dodala da sam (naravno) kupila novi tank i novi mod, a o tome u idućem članku. Do tada mi ostanite dobri i ne palite cigaretu samo zato što popušite priču slatkorječivih trgovaca. Izdržite i skupite lovu za novi tank, pomognite si bilo kako ali ne palite cigarete. Ekspertima zahvalite na tome kaj vam prodaju smeće i nadajte se da će se isti jednog dana probuditi sa razumijevanjem toga da je većina onih kojima su prodali sranje od elektronskih cigareta počeli pušiti nakon par mjeseci apstiniranja samo zbog njih!

Vezano uz to, podržavam izmjene Zakona koje se spremaju, ali svakako ne u mjeri koja je najavljena.

Ako i dođe do drastičnih promjena u Zakonu, potpuno sam sigurna da su baš oni koji su prodavali modove i sve ostalo vezano uz vejpanje samo zbog novaca krivi za to, upravo zbog navedenog u ovom članku.

Povrh svega, prevelika većina trgovaca prodaje priču o spašavanju života dok ti prodaje sranje. Naravno, to je moje iskustvo i na temelju toga sam kreirala mišljenje. Svaka čast onima koji se trude i shvaćaju da višegodišnji pušači NE mogu prestati pušiti cigarete dok se paralelno s tim bore sa ovakvim problemima oko tankova i modova koje im uvaljuju dobročinitelji trgovci samo zato da bi im oteli lovu.

 

Email this to someoneShare on FacebookPin on Pinterest

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *