Aquaviva bočica za vodu

Budući da je danas Svjetski dan voda, recenziju bočice vam objavljujem baš danas, 14 dana od kad svakodnevno koristim ovu bočicu.

Kupila sam ju slučajno, bez ikakve preporuke. Dakle, pojma nisam imala da li je imalo različita po kvaliteti od onih koje nam ostanu kad potrošimo vodu iz neke druge bočice.

Do prije par mjeseci godinama sam koristila Bobble. Imala sam ih nekoliko, redovito sam mijenjala filtere i održavala ih prema preporuci proizvođača. Svaka je nakon nekoliko mjeseci poprimila neki čudan miris. Ja sam se trudila vjerovati da to nije miris plastike, ali nikad se nisam u potpunosti uvjerila. Osim toga, izgled joj je bio nekako ispran, matiran i mutan. Baš je izgledala potrošeno i staro nakon kratkog vremena upotrebe.

 

Na kraju sam ju negdje ostavila. Slučajno. To je bio taj trenutak, kada sam odlučila da Bobble više neće dobiti iduću priliku. Osjećala sam se prilično jadno neko vrijeme, jer nisam znala kakvu bočicu da si nabavim, a ovisnik sam o vodi i ako nemam sa sobom bočicu s vodom, osjećam se kao gola. 🙂

 

IMG_20160315_100646

 

U DM-u sam slučajno naišla na ove bočice. Cijena je ok. Na prvu se čini da je skupa, ali u usporedbi sa Bobble je ok. Kupila sam ju i do sada sam oduševljena!

Boja joj je, kao što se vidi na slici – plava. Nijansa plave nije intenzivna, pa bočica ne djeluje kao da si nosite sa sobom antifiz ili neko nakemijano piće i to mi se sviđa. Oblik joj je interesantan, udubljena je na mjestu gdje svi najčešće hvatamo bočicu i baš dobro leži u ruci.

Ono najvažnije je da je proizvedena od materijala TRITAN ™ kopoliestra – koji ne sadrži štetnu kemikaliju bisfenol A (BPA). Kasnije sam saznala i da se može prati ručno i u stroju za pranje posuđa. Kvaliteta vode ostaje sačuvana, pristaje u držače za bočice, a mogu je koristiti i djeca školske dobi.

Čep je siguran i praktičan. Lako se skida za vrijeme punjenja bočice, jednostavno se zatvara i ne curi. Kada pijete vodu, odnosno kad je poklopac podignut, uočiti će te malu rupicu koja vam omogućuje da vam voda lakše izlazi iz bočice dok pijete, jer zrak ulazi kroz tu rupicu. 🙂

Volumen bočice je 0,5 l. Nisam primjetila da postoje i različite veličine, ali se nadam da će se pojaviti uskoro.

Ovaj članak nema nikakve veze sa Aquaviva tvrtkom. Preporučam vam bočicu , jer volim kupiti nešto sa čime sam zadovoljna, a ne razočarana nakon nekoliko dana.

 

Ne zaboravite na svoje dnevne potrebe za vodom!!!

 

Cheers! 🙂

 

Email this to someoneShare on FacebookPin on Pinterest

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *